Monday, 22 September 2014

Senyap

Assalamualaikum..


Lama gilerr aku tak masuk blog.Sign in tak, jenguk-jenguk pon tak. Sori dear Mr blog. ni aku nak menaip balik pon dah rasa kekok. Nak masuk gambar pon dah rasa tak pandai. Lain. Dulu setting macam lain je. Haa nampak betapa lama tak jengah sini. 

Sibuk.Hmm... Boleh kate macam tu lah. Dengan praktikal. Jadi pelajar tahun akhir. Kena buat projek akhir. Memang sibuk, Tapi dulu sebab sibuk , aku tension, aku curah luah kat Mr blog. Ni dah meningkat dewasa sikit terus lupa agaknya. Ape khabar semua, baik2 aje kan. Kekok lah.haha

Aku ingat nak menceburi balik bidang ke-blog-kan nih. Sebab aku rasa boring duduk kat rumah tanam anggur. Sambil seru-seru kerja suh datang menjelma. Aku dah habis belajar. Tunggu nak konvokesyen. Yuhuu.. Tak sabar eden. hehe. 

Ok. Next post aku nak membebel panjang-panjang. Walau aku tahu, akulah sendiri pembaca setia blog ni. Korang, kalau baca, memang geng lah kita. 

Ok kalian. Jumpa lagi :)

3 comments:

Lissa said...

hello :) just drop by..
feel free to visit me

fauzan ayob said...

Jangan bersedih...

http://www.nukilanfauzan.com

Aini said...

drop by here..btw,nice writing ;)